Über panel sell

panel sell GmbH, Uw leverancier van isolatiepanelen, trapeziumplaten, loodsen, lichtpanelen, slabben, schroeven en deuren.

Panel sell heeft een jarenlange internationale ervaring op het gebied van isolatiepanelen en levert deskundig advies bij de uitvoering van uw projecten. Of u nu een dak op uw carport of een industriehal wilt bouwen, met 1e of 2e keuzematerialen, voor elk project vinden wij samen met u de beste oplossing.

Door onze nauwe samenwerking met verschillende fabrikanten in Europa kunnen wij u altijd de meest geschikte materialen leveren, groot of klein, eerste of tweede keuze.

Wij bieden u een compleet pakket. Voor uw project leveren wij ook acessoires en montagemateriaal, alsmede bijpassende deuren. Ook leveren wij geïsoleerde en niet-geïsoleerde lichtdoorlatende panelen.

In ons assortiment hebben wij onder andere de volgende gespecialiseerde producten:

  • dakplaten met glasfiber of aluminiumfolie aan de binnenkant
  • iso-panelen en trapeziumplaten met houtstructuur
  • dakplaten met voorzieningen voor de bevestiging van zonnepanelen
  • wandpanelen met een coating geschikt voor levensmiddelen
  • iso-panelen van roestvrij staal
  • iso-panelen van aluminium
  • iso-panelen voor koelruimten

Met vestigingen in Roeselare (België) en Hagen (net over de grens in Duitsland), evenals in de rest van Duitsland, in Frankrijk en Engeland, en een magazijnoppervlakte van meer dan 20.000 m² kunnen wij snel en probleemloos leveren.

Doordat we veel internationale klanten hebben in heel Europa en daarbuiten, kunnen we snel, gemakkelijk en goedkoop transport aanbieden. Wij handelen ook alle douaneformaliteiten voor u af.

» De contactgegevens van panel sell GmbH vindt u in de colofon

U kunt ons altijd bellen of een e-mail sturen. Wij geven u graag advies!

Tel.: +49 (0)341 481 1249

Contact
PanelenProfielenSchroeven